Good Place.

CAZARE

Rezervă acum și asigură-ți o ședere de neuitat la Casa Colinelor, unde vei descoperi autenticitatea și farmecul localității Urlați, RO. Punem la dispoziția clienților noștri 45 de locuri de cazare și următoarele facilități: mic dejun, Restaurant, Cramă, Winebar, Grădină și terasă, Săli de conferință, Sală pentru evenimente.

CAMERE

Camerele sunt dotate cu aer conditionat, telefon, safe, minibar, Wi-Fi, baie, uscator, consumabile.

Cameră în regim single - 320 lei

Camera single oferă aer condiționat, zonă de luat masa, precum și baie privată cu duș și uscător de păr. Această cameră single are dulap, podea cu parchet, TV cu ecran plat și vedere la grădină. Unitatea oferă 1 pat.

Cameră dublă standard cu pat matrimonial – 350 lei

Acest apartament include 1 living, 2 dormitoare separate și 1 baie cu duș și articole de toaletă gratuite. Apartamentul cu aer condiționat oferă TV cu ecran plat, minibar, zonă de luat masa, dulap și vedere la grădină. Unitatea are 2 paturi.

Cameră family – 400 lei

Această cameră twin/dublă oferă aer condiționat, birou, mobilier de exterior, vedere la grădină și baie privată. Unitatea oferă 4 paturi.

Suită – 510 lei

Acest apartament include 2 dormitoare separate cu hol și baie comună.

* Servicii gratuite: parcare auto, informații turistice, păstrarea de valori in seiful de la recepție, feon la recepție, distribuire corespondență și mesaje, acces la internet WIFI

* Micul Dejun este inclus si se serveste în intervalul 7.30 – 10.40

* Copiii cu vârste cuprinse între 0-6 ani au gratuitate pentru cazare și mic dejun în camera dublă a însoțitorilor

* Check in: ora 14.00 – Check out: 11.30

* Tarifele includ T.V.A și alte taxe

* Pentru copii cu vârste cuprinse între 7 – 14 ani se va achita o taxă 30 ron pentru mic dejun

* Pentru pat suplimentar se achită 50 ron/noapte

Rezervă acum o cameră

Rezervă acum și asigură-ți un loc de relaxare și confort la Casa Colinelor. Experimentează o ședere de neuitat în mijlocul frumuseții naturale a localității Urlați.

Scroll to Top