Dorinţa şi datoria faţă de oaspete de a oferi un spaţiu de găzduire călduros a dus la o căutare atentă a fiecărui obiect, ce are ca scop relaxarea privirii călătorului. Există o poveste în spatele fiecărui tablou sau fotografie care merită să fie spusă mai departe.
 

     Camerele hotelului sunt decorate cu obiecte unicat realizate de Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrică Urlaţi. Pacienţii participă activ la sesiuni de lucru manual, realizând tablouri, sculpturi în miniatură, lucrări ce pun în valoare originalitatea şi creativitatea fiecăruia.
 

     Povestea Centrului începe în 1968, anul în care a fost înfiinţat din necesitatea acordării de  asistenţă socio-medicală, persoanelor cu evoluţie îndelungată de afecţiuni psihice. În present, centrul are în grijă 175 de pacienţi, acoperind toate nivelele de disabilitate.  Centrul de recuperare întreprinde diferite activităţi pentru ameliorarea stării pacienţilor printre care şi socioterapie – activităţi de socializare, terapie ocupaţională, ergoterapie – activităţi prin muncă şi formarea abilităţilor.
 

     Vânzarea obiectelor nu numai că reprezintă un ajutor important acordat Centrului în tratarea şi ameliorarea stării pacienţilor, dar şi un pas important în promovarea unei exprimări artistice demne de toată atenţia.